Boktips, enkelhet, Familjeliv

Gott nytt år och goda nyheter!

God fortsättning och gott nytt år!! Har jullov tillsammans med barnen men vill passa på att kika in här och att dela med mig av två goda nyheter!

Vi har de senaste veckorna varit i lite mer upptagna än vanligt eftersom vi lagt de sista orden i vår bok som nu lämnat oss för tryckeriet! Det känns förstås enormt roligt men också väldigt läskigt. Den här boken var från början min mans projekt men jag blev mer och mer involverad och den blev ett gemensamt projekt. Den handlar inte så mycket om vår resa till ekonomisk frihet utan det är en bok som vi tror kan inspirera andra att påbörja en väg ut ur ekorrhjulet och finna mer frihet och luft i livet. Boken heter Ut ur ekorrhjulet- så blir du också ekonomiskt fri och kommer ut i handeln den 25 januari.

Tillsammans med förlaget lottar vi nu ut 3 signerade ex! 🙂 Om du vill bli en lycklig vinnare av boken gå in på den här länken och registrera dig.IMG_0263

Den andra goda nyheten är att nu flyttar jag och maken ihop, på internet alltså! 😉 Han har ju länge bloggat som Fantastiska Farbror Fri hos tradevenue.se men vi känner nu att det är läge att han nu flyttar in här, i min eller rättare sagt vår egen enkla boning! Med det sagt så önskar jag er allt gott för 2019, låt det bli året då du lever bättre för halva priset!

 

21 reaktioner till “Gott nytt år och goda nyheter!”

  1. Tjena,
    Kul att boken snart är ute i handeln ochvdet här med att ni flyttar ihop tycker jag verkar helrätt. Jag ska fixa en länk till er från min blogg.

    Gott nytt år

    Mvh petrusko

    Gillad av 1 person

    1. Hej, ja det kommer att bli ett spännande år för oss! Kul att du hänger på och tack för länk! Vi ska fixa med lite sånt här också framöver! Väl mött under 2019!!

      Gilla

    1. Visst är det härligt! Tack för uppdaterad blogglista, vi ska också försöka få till en här när det blir tid för det:-)

      Gilla

  2. Hej, såg er på Tv i morse. Nu har jag surfat runt på er blogg och har några funderingar. Det viktigaste med att kunna uppfylla ett mål är att ha ett. Hur kom ni fram till hur mycket kapital ni behöver? För att det hela ska lyckas, är ni beroende av en speciell avkastning per år eller ni har sparat ihop hela summan och ev avkastning är bonus? Hur vet ni hur mycket pension ni får från stat och arbetsgivare, när ni slutar ca 20-25 år före utsatt tid för alla pensionsberäkningar? Till sist, väldigt inspirerande att lyssna på er och läsa om er resa!

    Gilla

      1. Tack! Svarade på en del av mina frågor!
        Hur fick ni fram hur mycket er inbetalda pension kommer att ge? Är det insatt kapital från arbetsgivare fram tills ni slutade och +2% per år på detta?
        Tjänstepensionen ”bara” och den allmänna som ”grädde på moset”? Måste vara stora summor inbetalda på ert förhållandevis korta arbetsliv? Eller ni fortsätter spara in till pensionen vid sidan om nu fortsättningsvis och fram till pension?

        Jag tycker att det är den svåraste biten, att se hur mycket pension det blir när man slutar arbeta i förtid.

        Gilla

Lämna en kommentar