Om mig

Jag heter Maribel Leander Lindberg och jag är en före detta kontorsråtta som nu vid 40 års ålder väljer att följa mina drömmar om ett mer kreativt liv. Den här bloggen handlar om att få vara kreativ och att leva ett enkelt liv.

IMG_7318

Genom en målmedveten ekonomisk plan har min man och jag skapat oss ett liv i ekonomisk frihet (läs mer om det på Fantastiska Farbror Fri ). En av anledningarna till att vi genomförde planen var att vi ville äga vår egen tid, vi ville inte längre att det mesta av vår vakna tid skulle gå till våra jobb utan vi ville ge mer tid till våra barn samt få friheten att kunna välja fullt ut vilka projekt vi vill arbeta med.

Vi är en väldigt vanlig familj som bor i  Leksand ,vi stortrivs med småstadslivet och  njuter av att bo på en sån fin plats på jorden.  Våra tre barn är 4, 7 och 9 år gamla och de håller oss minst sagt sysselsatta på fritiden. Förutom Dalarna så har jag också hjärtat i Mexiko som är en stor del av mig och min personlighet (jag är hälften dalkulla och hälften mexikanska). Jag älskar att vara där och hämtar mycket inspiration därifrån.

Jag har alltid tyckt om att skapa och nu vill jag utvecklas inom foto, handarbete och inredning med fokus på hållbarhet och enkelhet. Enkelhet innebär för mig ett sparsamt lågkonsumtionsliv som till största delen levs lokalt. Tanken med den här bloggen är att den ska ge en inblick i vårt liv och i ge en riktning till mitt skapande och förhoppningsvis inspirera andra på vägen.