Föreläsningar

Vi älskar att möta en publik och att få berätta om vår livsstil som vi är övertygade skulle vara vägen till ett hållbart, hälsosamt och fritt liv för så många.

Vi kommer gärna ut och träffar grupper men har även föreläst digitalt. Våra föreläsningar utgår ifrån våra böcker och kan skräddarsys efter önskemål. Vi har genomfört allt från workshops med grupper på kring 10 personer upp till fysiska föreläsningar med över hundra personer i publiken. Digitalt har vi föreläst för grupper upp till 300 personer vid ett och samma tillfälle.

En standardföreläsning omfattar en presentation på kring 1 timme och sedan en lång frågestund som brukar vara lika länge. Vår livsstil är annorlunda men ändå ganska nära för många vilket brukar föda många frågor och just i det mötet brukar mycket av värdet i en föreläsning uppkomma.

Arrangörer för de föreläsningar som vi genomfört har varit bland annat bibliotek, sparbanker, aktiespararna, församlingar, gymnasieskolor, studieförbund. Vi anpassar då formatet till målgruppen, även om grunden alltid är en beskrivning om hur enkelhet är vägen till ett hållbart, hälsosamt och fritt liv.

Är du nyfiken på att boka en föreläsning eller ställa en fråga kring tillgänglighet, pris eller innehåll så kan du kontakta oss via detta formulär.