Våra böcker

Våra två böcker Ut ur ekorrhjulet (2019) och Lev lokalt (2021) fokuserar på hur man skapar sig ett fritt liv utanför ekorrhjulet.

Den första boken Ut ur ekorrhjulet handlar tar avstamp i de ekonomiska aspekterna av det fria livet och hur vi tog oss ur ekorrhjulet och blev ekonomiskt fria.

Den andra boken Lev Lokalt fokuserar mer på tid och energi och de lärdomar som vi gjort efter att vi klev ut ur ekorrhjulet.

Båda böckerna beskriver den livstil som vi skapat och som vi tror skulle vara av godo för fler att ta efter. De två böckerna belyser livsstilen och fördelarna med den från olika perspektiv, böckerna kan med fördel läsas tillsammans och i vilken ordning som helst som komplement till varandra. De är dock helt fristående och kan också läsas var för sig.

Våra båda böcker finns att köpa hos de störa handlarna men ännu bättre direkt från förlaget på pug.se. Kan eller vill du inte köpa så finns dom på många bibliotek, finns den inte på ditt lokala bibliotek så kan du lägga ett inköpsförslag.