Boktips, ekonomisk frihet, enkelhet

Vinnaren i bokutlottningen! Jag lämnar ekorrhjulet.

Inlägget innehåller en annonslänk

Nu har vi en vinnare i bokutlottningen, vinnaren får ett exemplar av Åsa Axelssons bok Jag lämnar Ekorrhjulet! Så roligt och intressant att läsa alla kommentarer om varför ni vill läsa boken. Som jag nämnt tidigare så är det här en bok som som ger många insikter kring sparande, hälsa, tid och arbete.

Även om du inte vann boken så låna den på ditt lokala bibliotek eller om du vill köpa den så går det att göra via den här länken. Boken är värd varenda krona och följer du något av Åsas spartips så tjänar du snabbt igen kronorna! 🙂

Åsa Axelsson- Jag lämnar ekorrhjulet

Vi gjorde en slumpvis dragning (ni vet en massa lappar i en liten burk :-)) och den som hade turen med sig denna gång var Cecilia Jensen. Grattis och trevlig läsning!

Jag vill gärna vara med i utlottningen av boken . Jag har en önskan om att lämna ekorrhjulet, men vet inte hur (och om jag vågar). Lever med en konstant otillräcklighets känsla och har gjort det ett tag (fått varningssignaler från kroppen kring stress) och har börjat reflektera kring vårt sätt att leva. Vill så gärna våga ta steget men behöver mer kunskap. Tack för att ni delar er historia.

Sen har vi också ett litet hederspris!  Vi tyckte versen nedan som skickades in av Ingela var så fyndig så vi skickar henne ett ex av vår bok Ut ur ekorrhjulet! Grattis!

Ge mig råd utan flärd och en flykt från denna värld som är full av ekorrhjul och tjut, hur ska jag härda ut? Tänk att få sova en hel natt och inte oroa sig ett skvatt! Att bara med barna få vara, må gott och inte för arbetsgivare förklara.
Med denna kunskap kommer jag sova som en stock –
kanske glida runt i morgonrock.

 

5 reaktioner till “Vinnaren i bokutlottningen! Jag lämnar ekorrhjulet.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s