Boktips, Lev lokalt

Sista chansen att vinna!

Vid det här laget är det väl ingen av bloggens läsare som missat – men nästa vecka kommer vår nya bok ”Lev Lokalt” ut i handeln, för att fira det har vi tillsammans med förlaget en utlottning av tre förhandsexemplar och den utlottningen kommer att avgöras på måndag 25/1 när vinnarna meddelas!

Det innebär att nu är det sista chansen för den som vill delta i utlottningen så klicka på den här länken, skriv upp dig, vänta inte!

Vi fick själva hem några av de första exemplaren nu under veckan och det är något alldeles speciellt att se det man skrivit i bokform. Vi är ju parter i målet men vi är mycket stolta över den bok som vi skapat tillsammans med gänget på Pugförlag.

Titta där, ekorren har fått en ny kompis!

När ni läser detta så utnyttjar vi tillsammans med barnen den frihet som det innebär att äga sin tid och leva lokalt för att åka skidor i ett vackert vinterlandskap något som vi planerar att göra hela helgen! Förutom att skriva upp er för att vinna en bok såklart, Vad har ni för övriga helgplaner?

5 reaktioner till “Sista chansen att vinna!”

  1. Njuter av ledig fredag. Vi har båda två gått ner i tid och jobbar just nu bra fyra dagar i veckan. Lite för att känna på livet i frihet som vi siktar på om några år. Tack för all inspiration!
    I helgen blir det geocaching i något närbeläget naturreservat och börja så vårens fröer. Trevlig helg!

    Gilla

Lämna en kommentar