enkelhet, Familjeliv, Lev lokalt, Ut ur ekorrhjulet

Familj, föreläsning och ett tillfälligt besök i ekorrhjulet!

Det har varit lite tyst här på bloggen på sistone och det beror på exakt det som står i rubriken. Vi har lagt tid med familjen inte minst på höstlovet. Sen har vi varit på en resa till Grums i Värmland där vi fick möjlighet att äntligen föreläsa igen vilket var fantastiskt roligt. Vi passade också på att ta ett inspirerande stopp i Sunne innan vi vände tillbaka, något som vi får berätta om i senare inlägg.

Vi tycker om att föreläsa och berätta mer om detta så har du intresse av att boka en föreläsning till ditt företag, organisation, bank eller förening så hör av dig. Mer info finns här.  Nu är det ju dessutom äntligen möjligt att träffas ”på riktigt” igen!!

Parallellt har jag, som ofta skriver mest, ett tillfälligt besök i det så kallade ”ekorrhjulet”. Som vikarierande reporter för den lokala tidningen där jag just nu skriver både på hemmaplan i Leksand men även en del artiklar för Mora där en reporter har slutat. Det är vansinnigt kul och ett väldigt bra sätt att lära sig mycket om hemkommunen och de intilliggande orterna kring Siljan. Jag lär mig massor…men ser samtidigt extra mycket fram emot några mycket lugnare veckor när en mer permanent lösning är på plats.

Det är också något som vi pratat om en del under åren just att en varierande rytm nog är det bästa, att då och då gå upp i varv och gör lite mer för att sedan ta det lite mer lugnt ett tag och få möjlighet att reflektera och låta det man varit med om under den mer intensiva perioden sjunka in och i bästa fall bli visdom.

Hur som, vi har inte försvunnit och snart ska vi nog vara tillbaka med lite mer matiga inlägg här på bloggen igen! Under tiden hur är det med er där ute?

Våra båda böcker finns att köpa på de flesta ställen där böcker finns men bäst direkt från vårt lilla förlag pug.se . Kan eller vill du inte köpa så finns den på många bibliotek, finns den inte på ditt lokala bibliotek så kan du lägga ett inköpsförslag.

Vi försöker verkligen svara på alla frågor vi får och ställer du frågan på bloggen så kan fler läsa både fråga och svar! Vill du ändå skicka ett privat meddelande, boka en föreläsning, intervju eller liknande så går det bra via detta formulär. Vi finns även på twitter som @farbrorfri och på instagram som @enkelboning där ni också gärna får följa oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s