Okategoriserade

Vill du träffa oss?

På tisdag ska vi ut och föreläsa igen, den här gången är det på biblioteket i Filipstad. Deltagande är kostnadsfritt och en plats kan bokas direkt hos biblioteket, information på den här länken. Antalet platser är begränsad men det finns finns ännu lediga platser.

Föreläsningen pågår i en timme och där efter hänger vi kvar en stund och pratar med alla som är nyfikna.

Föreläsningen baseras på våra båda böcker vilka i sin tur baserats på våra egna erfarenheter och insikter. Vi upplever att det kommer ut något mer när vi får interagera med en publik, fundera tillsammans, förklara och svara på frågor. Vad vi har hört är det givande för de som lyssnar och publiken brukar vara väldigt aktiv vilket är kul.

Om du är nyfiken och vill få till en föreläsning på din ort så finns mer info här. Vanliga arrangörer har varit bibliotek, sparbanker, aktiesparare, folkhögskolor, studieförbund, kyrkor etc så prata med en lokal arrangör om ni vill få till något hos er.

Hoppas vi ses i Filipstad och ha en trevlig helg!

Du vet väl att våra böcker ”Ut ur ekorrhjulet” och ”Lev lokalt” båda finns som ljudböcker hos  Bookbeat,  Nextory (som båda erbjuder en gratis 30 dagars provperiod för nya kunder) och Storytel (som erbjuder 14 dagars gratis för nya kunder). 

Våra båda böcker finns också köpa på de flesta ställen där böcker finns men bäst direkt från vårt lilla förlag pug.se . Kan eller vill du inte köpa så finns den på många bibliotek, finns den inte på ditt lokala bibliotek så kan du lägga ett inköpsförslag. Böckerna finns även att köpa som ljudbok på adlibris och bokus.

Vi försöker verkligen svara på alla frågor vi får och ställer du frågan på bloggen så kan fler läsa både fråga och svar! Vill du ändå skicka ett privat meddelande, boka en föreläsning, intervju eller liknande så går det bra via detta formulär. Vi finns även på Twitter som @farbrorfri och på Instagram som @enkelboning där ni också gärna får följa oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s