Okategoriserade

Vad sa jag egentligen i TV?

Eftersom vi försöker leva som vi lär, nämligen lokalt, var det ju svårt att tacka nej när vi blev inbjudna till en lokal TV-inspelning av Dala Drivets säsongsfinal. Tyvärr kunde inte Maribel vara med just den här gången men ni får tänka er att hon sitter bredvid mig i soffan:-)

Kolla gärna och ställ frågor här i kommentarerna om du reagerade på något som sades eller har några andra tankar!

Du vet väl att våra böcker ”Ut ur ekorrhjulet” och ”Lev lokalt” båda finns som ljudböcker hos  Bookbeat,  Nextory (som båda erbjuder en gratis 30 dagars provperiod för nya kunder) och Storytel (som erbjuder 14 dagars gratis för nya kunder). 

Våra båda böcker finns också köpa på de flesta ställen där böcker finns men bäst direkt från vårt lilla förlag pug.se . Kan eller vill du inte köpa så finns den på många bibliotek, finns den inte på ditt lokala bibliotek så kan du lägga ett inköpsförslag. Böckerna finns även att köpa som ljudbok på adlibris och bokus.

Vi försöker verkligen svara på alla frågor vi får och ställer du frågan på bloggen så kan fler läsa både fråga och svar! Vill du ändå skicka ett privat meddelande, boka en föreläsning, intervju eller liknande så går det bra via detta formulär. Vi finns även på Twitter som @farbrorfri och på Instagram som @enkelboning där ni också gärna får följa oss

4 reaktioner till “Vad sa jag egentligen i TV?”

 1. Ni räknar i er kalkyl med en allmänpension vid 65 va? Att det systemet är intakt. Är i lite liknande situation som er men behöver då räkna med att få en garanterad inkomst på iaf 9000 i månaden vid 65 i form av nån botten på allmänpension-garantipension. Tack för en mycket bra blogg. MVH

  Gilla

 2. Hej och tack för din kommentar,

  Vi tror att vi kommer få lite allmän pension vi har betalat in i ett antal år och har ett par miljoner i kapital var. Däremot har vi inte tagit med det i vår grundkalkyl där endast tjänstepension och IPS ingår. Man kan säga att allmän pension ingår som en säkerhetslina..

  Gilla

 3. Bra och balanserad intervju!
  Jag (och min man) klev ut från jobbet sista dagen i torsdags (52 år). Ni har inspirerat så mycket under vägen, från att ge insikter i hur man sparar på börsen till att det handlar mer om utgifterna än om inkomsterna och inte minst visat att man ”kan och får” kliva ur ekorrhjulet.
  Det känns så spännande att få tid att utforska andra sidor av livet och att leva ett liv där jag inte behöver semester. Kanske kommer jag igång och bloggar igen efter många års uppehåll.

  Gilla

 4. Hej och tack för din kommentar,

  Vad kul ser ni tagit er ur hjulet och att vi kunnat vara en del av inspirationen för att ni har tagit er ur! Återkom gärna å berätta mer👍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s