enkelhet, FIRE, Livsstil, Minimalism

Vi vill träffa er i höst!

Vi tycker det är roligt att föreläsa och träffa läsare och andra intresserade men det behöver vara på en rimligt nivå och för oss har det visat sig vara 2-3 gånger per halvår vilket det också oftast blivit.

Nu under hösten har vi två inbokade föreläsningar i Västerås och Vänersborg

Den första är om två veckor den 27:e september i Västerås, det är Aktiespararna som anordnar en kväll om ekonomiskt frihet (FIRE – Financial Independence Retire Early) med föreläsning, frågestund, eftersnack och fika. Bor du i Västerås med omnejd hoppas vi att vi ses där, annars hoppas vi att ni tipsar alla era vänner som behöver höra om enkelhet och frihet.

På den här länken finns mer information och möjlighet att anmäla sig till föreläsningen.

Ett par veckor senare den 11:e oktober när vi ska vi ner till Vänersborg där vi ska föreläsa på ”Klimatsmart kvällen”, där har vi ännu inte fått någon detaljerad information om eventuell anmälan men om du bor i trakten så krita in datumet och kvällen i kalendern så återkommer vi snart med detaljer.

Vi har utrymme för en föreläsning till senare under hösten och innan man vet ordet av kommer ju en ny vinter och vår också. Om du vill att vi besöker din ort så tipsa gärna en arrangör, kommuner, biblioteket, aktiesparare, studieförbund, folkhögskolor, högskolor, sparbanker är några exempel på tidigare arrangörer. Vi har föreläst för stora grupper och i små sammanhang mer info och kontaktinformation finns här.

Hoppas vi ses snart!

Lämna en kommentar