Familjeliv

Mexikanska husfasader

Är det något som fascinerar mig när jag besöker en annan stad eller ett land så är det husfasader, det är nästan lite pinsamt vad många foton jag har på husfasader. Det är något speciellt med att kika och fantisera kring vilka som bor i husen, vad de sysslar med och hur det ser ut inne i husen.

DSC03727

De mexikanska fasaderna skiljer sig mycket åt beroende på hustyp men det som fascinerar mig mest är färgerna jag blir glad ända in i själen av alla färgsprakande hus. Mexikaner är väldigt glada och positiva i sina sinnen så jag tror det smittar av sig i färgvalen.

 

Vid ett par tillfällen så följde vi med en av mina bästa vänner som bor i stan och hon visade oss många fina hus…Barnen tyckte nog att det var lite tråkigt men de var duktiga på att promenera och förhoppningsvis kanske de får lite husintresse med sig. 😉

Min vän kommer förresten dyka upp framöver i ett separat inlägg om hur hon har förenklat och ändrat sin livsstil.

 

DSC03722_Fotor

 

 

Mysiga innergårdar finns det gott om och fina växter i fönstren.

DSC03716_Fotor_Fotor1

DSC03691_Fotor

Det sprakar av färg och himlen är nästan alltid blå! Hoppas ni gillar fotona och blir sugna på Mexiko.

2 reaktioner till “Mexikanska husfasader”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s