Inredning

Min systers lägenhet

Förra veckan hade vi sportlov med barnen, det blev en härlig vecka med både storstad, hemmalugn, vinteraktiviteter och mycket mys tillsammans med barnens kusiner. Det är något väldigt speciellt med kusiner, bandet är nästan lika starkt som syskonbandet men utan konkurrensen som uppstår mellan syskon, det är härligt att se!

Den här veckan kommer jag att åka ner till en av mina systrar (@araceli.interiorandphotography) som bor i Västerås för lite jobb. Vi tänkte väcka liv i @38egatan vårt gemensamma projekt och hobby.  Vi syr barngrejer och fixar till gamla loppisfynd, det är färgglatt och Mexico-inspirerat. Vi startade för flera år sedan men nu har verksamheten legat i dvala de senaste 2-3 åren då det dykt upp bebisar, flyttar och annat i livet. 🙂 Det ska bli kul att se vad vi lyckas åstadkomma denna gång!

Passar på att dela några bilder från syrrans lägenhet, de har så himla mysigt och alltid när jag har varit där så blir jag väldigt inspirerad och får en del nya infall och idéer.

DSC02935_Arra1

 

Min syster och hennes man gillar retro, färg och återbruk och fixar det mesta själv, duktiga är de!

DSC02937_arra10

Syrran och jag delar intresset för växter, vi byter och delar skott med varandra.

DSC02931_Arra5

DSC02909_arra10

Tropisk retrokänsla i sovrummet, jag älskar det!

DSC02919_Arra6

Även i barnrummet har tropikerna och Mexico smugit sig in.

3 reaktioner till “Min systers lägenhet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s