Boktips, enkelhet, Familjeliv

Gott nytt år och goda nyheter!

God fortsättning och gott nytt år!! Har jullov tillsammans med barnen men vill passa på att kika in här och att dela med mig av två goda nyheter!

Vi har de senaste veckorna varit i lite mer upptagna än vanligt eftersom vi lagt de sista orden i vår bok som nu lämnat oss för tryckeriet! Det känns förstås enormt roligt men också väldigt läskigt. Den här boken var från början min mans projekt men jag blev mer och mer involverad och den blev ett gemensamt projekt. Den handlar inte så mycket om vår resa till ekonomisk frihet utan det är en bok som vi tror kan inspirera andra att påbörja en väg ut ur ekorrhjulet och finna mer frihet och luft i livet. Boken heter Ut ur ekorrhjulet- så blir du också ekonomiskt fri och kommer ut i handeln den 25 januari.

Tillsammans med förlaget lottar vi nu ut 3 signerade ex! 🙂 Om du vill bli en lycklig vinnare av boken gå in på den här länken och registrera dig.IMG_0263

Den andra goda nyheten är att nu flyttar jag och maken ihop, på internet alltså! 😉 Han har ju länge bloggat som Fantastiska Farbror Fri hos tradevenue.se men vi känner nu att det är läge att han nu flyttar in här, i min eller rättare sagt vår egen enkla boning! Med det sagt så önskar jag er allt gott för 2019, låt det bli året då du lever bättre för halva priset!

 

17 reaktioner till “Gott nytt år och goda nyheter!”

    1. Visst är det härligt! Tack för uppdaterad blogglista, vi ska också försöka få till en här när det blir tid för det:-)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s