Designdagboken

Nu är den klar! #designdagboken

Äntligen är loggan klar! Minns ni att jag i början av året började fila på en ny logga till Enkel boning? Det har varit en ganska lång men lärorik process och skönt att den nu är klar. Framförallt har jag lärt mig hantera programmet (Adobe Illustrator) under tiden så det gjorde också att det tog extra tid och jag har gjort det parallellt med andra uppgifter i skolan.

Det blev en hel del skissande på loggan och jag hade flera idéer angående stil, typsnitt m.m som jag ville testa. Oskar har också varit delaktig och tyckt till kring vissa delar och jag involverade även mina klasskompisar som alla har bidragit med bra input.

Ett urval av alla mina 100-tal skisser! puh!

Det viktigaste var att det skulle bli en logga som representerar innehållet på bloggen, men också oss och vårt tycke och smak. Jag ville också att den skulle bestå av ett element som kan stå för sig själv men också text. Känner mig nöjd med det slutliga resultatet och ska bli skönt att vila från den nu!

I skolan har vi fullt upp med att runda av de sista veckorna på terminen, till helgen som kommer är det slututställning sen är det bara ett par veckor kvar. Har haft ett sånt bra år här på Leksands Folkhögskola och jag har lärt mig så mycket!!

Hoppas ni gillar den, nu får den göra jobbet och synas!

Våra båda böcker finns att köpa på Bokus  och kanske ännu bättre direkt från förlaget på pug.se och på de flesta andra ställen där böcker säljs. Kan eller vill du inte köpa så finns den på många bibliotek, finns den inte på ditt lokala bibliotek så kan du lägga ett inköpsförslag.

Vi försöker verkligen svara på alla frågor vi får och ställer du frågan på bloggen så kan fler läsa både fråga och svar! Vill du ändå skicka ett privat meddelande, boka en föreläsning, intervju eller liknande så går det bra via detta formulär. Vi finns även på twitter som @farbrorfri och på instagram som @enkelboning där ni också gärna får följa oss!

6 reaktioner till “Nu är den klar! #designdagboken”

  1. Loggan är utan tvekan snygg och stilig, men är allt annat än enkel. Det är svårt att urskilja bokstäver i den och då går syftet förlorad. Läste ”a” och ”o” från början. Typsnittet i de två orden associerar jag med exklusivitet vilket kanske går isär med företagets budskap. Det är inget illa ment med kommentaren utan bara en reflektion. Gillar verkligen det ni försöker förmedla. 🙂

    Gilla

    1. Hej! Tack för din kommentar. Ja det är ju väldigt olika med tycke och smak…😊Kunderna (vi) är supernöjda med resultatet och vi tycker att den har det uttryck som vi ville att den skulle ha. Som tur är så är vi ju inget ”riktigt” företag utan en enkel blogg med två kreativa själar som gillar text, bild och form som skapar när andan faller på. Kanske där exklusiviteten kommer in! 😉😊

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s