Boktips, Lev lokalt, Vår bok

Nu kan ni lyssna!

Som en tidig julklapp fick vi häromdagen besked från vårt förlag att ljudboksversionen av Lev Lokalt nu finns att köpa eller strömma i stort sett överallt där ljudböcker finns.

Ett tips för den sparsamme är att passa på att köra en testperiod på någon av streaming tjänsterna och på så sätt få lyssna helt gratis!

Lev lokalt finns hos till exempel Bookbeat, Nextory (som båda erbjuder en gratis 30 dagars provperiod för nya kunder) och Storytel (som erbjuder 14 dagars gratis för nya kunder). Boken finns även att köpa som ljudbok på adlibris och bokus.

På alla dessa ställen finns ju såklart även vår tidigare bok Ut ur ekorrhjulet och en massa annan trevlig lyssning…

….och snart ska vi återkomma med nya inlägg på bloggen, vi lovar;-)

Våra båda böcker finns också köpa på de flesta ställen där böcker finns men bäst direkt från vårt lilla förlag pug.se . Kan eller vill du inte köpa så finns den på många bibliotek, finns den inte på ditt lokala bibliotek så kan du lägga ett inköpsförslag.

Vi försöker verkligen svara på alla frågor vi får och ställer du frågan på bloggen så kan fler läsa både fråga och svar! Vill du ändå skicka ett privat meddelande, boka en föreläsning, intervju eller liknande så går det bra via detta formulär. Vi finns även på twitter som @farbrorfri och på instagram som @enkelboning där ni också gärna får följa oss

3 reaktioner till “Nu kan ni lyssna!”

 1. Tack! Jag rekommenderade den för min fru och hon har lyssnat på den och er första bok. Det har fått en snöboll i rullning som jag försökt att få igång under en längre tid.
  Själv är jag halvvägs in i boken och tycker att den är väldigt trevlig att lyssna på. Jag delar redan många av era tankar men extra kul att min fru fick en boost!

  Gillad av 1 person

 2. Nu har även jag lyssnat! 😊
  Mycket trevlig lyssning! Vi har ju hittat stället vi vill leva på men utmaningen är att använda bilen mindre. Tyvärr har vi en bit till aktiviteter, jobb och affärer. Jag tar med mig många tankar och idéer! Framför allt ska jag försöka göra mig av med saker innan jag köper nytt. De gånger jag köper något nytt och bättre så sparar jag ofta den gamla prylen eftersom den fortfarande fungerar (eller kanske går att laga…). Om jag blir tvungen att göra mig av med den gamla först så får man en tankeställare till innan man investerar i en ny pryl. Mycket bra!
  Tack!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s