Okategoriserade

God jul å förlåt för bloggavbrottet

Det har varit väldigt långt mellan inläggen här på bloggen under hösten och det ska ju egentligen inte vara något problem eftersom vi skriver när vi känner för det och har något att säga. Samtidigt så får jag be om ursäkt för vi brukar åtminstone berätta vad vi pysslar med när aktiviteten går ner.

Bakgrunden till att det varit så lite nytt på bloggen är helt enkelt att jag skrivit så mycket på annat håll att jag inte hunnit med att blogga sedan höstlovet. Har nämligen vikarierat som lokalreporter på Siljan News med fokus på Mora och det kommer jag fortsätta med fram till och med mitten av februari. Säg inget men man skulle till och med kunna hävda att jag är på tillfälligt besök i ekorrhjulet.

Hur som, nu vet ni i varje fall att det troligen blir lite lägre aktivitet på bloggen även de närmaste månaderna men sen hoppas vi vara tillbaka. Å vem vet kanske kommer ni höra mer från Maribel också de kommande månaderna för jag vet att hon är sugen på att skriva lite mer.

Tills vi hörs igen passar vi på att önska alla läsare en riktigt God Jul och så ses vi på det nya året!

Våra båda böcker finns också köpa på de flesta ställen där böcker finns men bäst direkt från vårt lilla förlag pug.se . Kan eller vill du inte köpa så finns den på många bibliotek, finns den inte på ditt lokala bibliotek så kan du lägga ett inköpsförslag.

Som ljudböcker finns dom också hos till exempel Bookbeat,  Nextory (som båda erbjuder en gratis 30 dagars provperiod för nya kunder) och Storytel (som erbjuder 14 dagars gratis för nya kunder). Boken finns även att köpa som ljudbok på adlibris och bokus.

Vi försöker verkligen svara på alla frågor vi får och ställer du frågan på bloggen så kan fler läsa både fråga och svar! Vill du ändå skicka ett privat meddelande, boka en föreläsning, intervju eller liknande så går det bra via detta formulär. Vi finns även på twitter som @farbrorfri och på instagram som @enkelboning där ni också gärna får följa oss

5 reaktioner till “God jul å förlåt för bloggavbrottet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s