ekonomisk frihet, Lev lokalt, Life hacks, Livsstil, Ut ur ekorrhjulet, Vår bok

Vi måste prata!

Då var det dags att medverka i en podd igen, denna gång är det Emil Nilséns podd ”Vi måste prata” där jag fick förmån att snacka om frihet värdet av planer och livet i största allmänhet. Det blev en del av ”det vanliga” men också nya perspektiv så det var riktigt kul.

Emil som också bor i Leksand har drivit podden i några år och där finns många tidigare avsnitt så där finns en en massa spännande att lyssna på för den som inte redan har gjort det.

Skidåkning blev ett återkommande exempel genom avsnittet så vad kan väl då passa bättre än den här bilden från början av förra säsongen!

Lyssna gärna om det är av intresse! Podden hittar du via den här länken, eller var helst du brukar lyssna på poddar. Det blev en hel del snack om skidåkning och kanske lite mer Dala-/ Leksandsfokus än vanligt!

Du vet väl att våra böcker ”Ut ur ekorrhjulet” och ”Lev lokalt” båda finns som ljudböcker hos  Bookbeat,  Nextory (som båda erbjuder en gratis 30 dagars provperiod för nya kunder) och Storytel (som erbjuder 14 dagars gratis för nya kunder). 

Våra båda böcker finns också köpa på de flesta ställen där böcker finns men bäst direkt från vårt lilla förlag pug.se . Kan eller vill du inte köpa så finns den på många bibliotek, finns den inte på ditt lokala bibliotek så kan du lägga ett inköpsförslag. Böckerna finns även att köpa som ljudbok på adlibris och bokus.

Vi försöker verkligen svara på alla frågor vi får och ställer du frågan på bloggen så kan fler läsa både fråga och svar! Vill du ändå skicka ett privat meddelande, boka en föreläsning, intervju eller liknande så går det bra via detta formulär. Vi finns även på Twitter som @farbrorfri och på Instagram som @enkelboning där ni också gärna får följa oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s