Boktips, ekonomisk frihet, enkelhet, Ut ur ekorrhjulet, Vår bok

Ekorren låter och talar norsk…?

(Inlägget nedan innehåller reklamlänkar) 

Ni har väl inte missat att vår bok numera även finns som ljudbok? Har själv lyssnat på den och gillar möjligheten att lyssna för att fräscha upp minnet även om min personliga åsikt är att det inte riktigt ersätter att läsa boken. Skulle tro att många som lyssnar och som faktiskt vill ta till sig livsstilen sedan kommer vilja ha den fysiska boken för att kunna gå tillbaka, fundera, reflektera, anteckna etc…vad tror ni?

För den som ännu inte har testat att lyssna på böcker så kan ju detta vara ett utmärkt tillfälle att testa tillexempel Nextory (affiliate) där nya abonnenter får chansen att testa kostnadsfritt och utan bindningstid i 14 dagar. Det ger ju möjligheten att lyssna på vår bok och några till innan man avgör om detta är en tjänst som ger tillräckligt mervärde för att motsvara priset.

IMG_12E7C82DE646-1.jpeg

Boken finns som tidigare att köpa hos alla större bokhandlare  och online även som ljudbok hos tex bokus (affiliate). Den tryckta boken kan med fördel köpas direkt från vårt förlag.

Vi vet att många av våra läsare precis som vi gillar bibliotek så det är väldigt kul att vår bok nu finns på över 100 bibliotek varav många är listade här.  Den finns också sedan i våras som ”Talbok” via Legimus (en tjänst för personer med läsnedsättning) vilket också är riktigt roligt.

Som om inte det vore nog så kunde inte ekorren låta sig hållas till ett språk utan snart finns boken på norska hos Tegn förlag. Där går den att förhandsboka med leverans, om vi uppfattat det rätt, redan under november.

IMG_3866.jpgNi som ofta besöker bloggen har ju varit del i att sprida budskapet så ni ska ha stort tack för att vår bok tagits så väl emot. Vi tycker fortfarande att det är lika roligt att berätta om vår livsstil som vi tror är positiv för såväl livskvalitet, miljö och hälsa!

TACK för hjälpen att sprida! 

5 reaktioner till “Ekorren låter och talar norsk…?”

  1. Hej och tack för din kommentar,

   Vad roligt, då måste du ha gillat den! Tror att det kan fungera så för flera att ljudboken kan bli en ögonöppnare med en enkel lyssning på drygt 3 timmar. Om man gillar vad man hör så vill man jobba vidare och verkligen göra förändringar så kan man ha nytta av att ha boken i fysisk form framför sig. Tror väldigt få har så låga utgifter att de inte kan spara in priset på boken på ett par dagar med hjälp av tipsen:-)

   Gilla

 1. Är så glad för er skull och detta, att även emigrera till Norge är ytterligare ett bevis på hur uppskattade nu/er produkt är! Hoppas ni firar rejält!

  /Sofokles

  Gillad av 1 person

  1. Hej kollega och tack för din kommentar,

   Det är riktigt roligt att vi får möjlighet att sprida vårt budskap på alla dessa olika sätt, vi ska verkligen se till att inte glömma bort att fira:-)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s