ekonomisk frihet, Livsstil, Ut ur ekorrhjulet, Vår bok

Ekorre på utflykt i staden..

Passar på att tipsa om att det just nu går att köpa vår bok ”Ut ur ekorrhjulet” till specialpris 159 kr  hos förlaget. Om du köper två blir det dessutom fraktfritt så ge dina nära och kära möjligheten att starta ett ”bättre liv till halva priset” under 2020. OBS! Om du vill ha leverans före jul måste du beställa senast 18/12.  

I veckan hade jag förmånen att få åka några dagar till den kungliga huvudstaden och träffa en massa trevliga gamla och nya vänner, däribland Alexander Gustafsson  som driver Sparpodden. Resultatet av det mötet finns nu i din pod-spelare (eller via den här länken). För den som föredrar video spelades det även in med bild och finns på youtube nedan.

Ha en fortsatt trevlig helg! 

En reaktion till “Ekorre på utflykt i staden..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s