Familjeliv, semester

Kurs med oss i Småland i sommar!

Ny på bloggen? Börja gärna med inlägget Förnöjsamhet-Frihet-Framgång som ger en intro till bloggen, boken och vår livsfilosofi.

Nu tar vi sportlov en vecka och det blir tyst här på bloggen. Kanske har du börjat fundera på sommarens planer? Då har vi en nyhet som kanske kan passa… 

Tack vare att boken blivit så populär så har det också gett oss möjligheten att få göra nya roliga grejer! Till exempel så har vi föreläst, poddat, workshoppat mm…Det känns enormt kul att det finns ett intresse för vår livstil. Det varit himla roligt att få åka runt tillsammans och se andra delar av Sverige, träffa glada läsare och andra intresserade som ger oss inspiration och energi tillbaka!

Det är långt ifrån alltid vi tackar ja till de förfrågningar vi får – det ska passa med övriga livet. Är det något vi aldrig gjort så avfärdar vi dock mer sällan för vi testar gärna och ser det som ett experiment att lägga till i erfarenhetsbanken. Kanske blir det superkul och jättebra eller så upptäcker vi att det är något vi inte alls vill fortsätta med, oavsett är det en lärdom. I sommar ska vi därför testa något som vi inte har gjort innan men som vi tror och hoppas blir jättebra.

Vi ska vara kursledare på en sommarkurs på Ädelfors Folkhögskola! Det är en 5-dagars kurs i hur du skapar en målbild och driver en livsstilsförändring i riktning mot ditt drömliv. Vi har själva testa sommarkurskonceptet på folkhögskola (läs mer här) och det är verkligen toppen! Den här veckan är det dessutom familjevecka så barnen kan hänga med. När du kursar så får de hänga med andra barn och göra roliga ledarledda aktiviteter. Våra barn har testat och tyckte det var superkul och har längtat tillbaka sen dess!

Kanske är du sugen på en livsstilsförändring, kanske du och familjen vill semestra och lära er något nytt samtidigt eller vill du bara träffa nya  vänner? Signa upp dig på vår kurs eller kanske någon annan av alla sommarkurser som erbjuds på Sveriges fina folkhögskolor. Vi rekommenderar verkligen! 

DSC02306
Sommarkväll på Fridhems folkhögskola

 

 

5 reaktioner till “Kurs med oss i Småland i sommar!”

    1. 😃med lugn och ro…Vi känner oss trygga på lång sikt. Har en påse kontanter som räcker i dryga tre år.💰Vårt worst case är andras vardag =åter till ett lönearbete. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s