ekonomisk frihet, enkelhet, Familjeliv, Life hacks, Livsstil

Våra mål för 2021 – kick-off del 2(3)

Pssst…letar du efter en bra julklapp till någon som har allt utom tid? Just nu kan du köpa vår bok ”Ut ur ekorrhjulet” med 10% rabatt direkt från förlaget på pug.se (Använd koden EKORRE). Beställ senast den 19:e så får du det bättre priset och leverans till jul.

Men nu till dagens ämne.. turen har kommit till målen 2021! Efter vårt inlägg för en vecka sedan om utvärderingen av 2020. Våra mål är inte allt vi kommer görautan en lista på det som är prioriterat eller som vi känner att vi behöver tänka lite extra på för att det inte ska bli bortglömt i det dagliga bruset.

Nytt för i år är att vi har strukturerat detta i en tabell vilket vi tror kommer vara enklare när vi ska följa upp i slutet av året…vad tycker ni om formatet?

(Min fantastiska fru skulle helt klart ha gjort detta snyggare men medan hon går på utbildning får ni nöja er med detta:-) )

Målen är utan inbördes ordning så inget område är viktigare än det andra utan alla 6 områden behöver tas om hand för att vi ska vara nöjda med livet. Om vi lärt oss något av året som gått är det dock att förutsättningar kan förändras vilket gör att vi får anpassa planerna efter förutsättningarna. Det tredje och sista avsnittet i den här serien handlar om de lite mer långsiktiga målen och drömmarna som är lite mer luddiga i kanterna men som trotts det förtjänar ett inlägg.

Hur ser era mål ut för 2021? Har ni fått några speciella insikter under året som gått som kommer påverka hur ni tar er an det nya året?

3 reaktioner till “Våra mål för 2021 – kick-off del 2(3)”

 1. Kul att du delar!
  Bra för inspiration

  Jag skriver sedan några år ”årsbrev” inför varje år med planer och mål inom några olika område (familj, ekonomi, jobb, hus och hälsa), vilket känns väldigt likt upplägget ni har ovan.
  Det kan vara allt från banala saker till mer utmanande mål.

  /D

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s