Boktips, Lev lokalt, Ut ur ekorrhjulet

Sista chansen – klappen som ger tillbaka 100 gånger om!

VARNINGEN INLÄGGET INNEHÅLLER SKAMLÖS REKLAM FÖR VÅRA BÖCKER!!

Nu är det sista chansen för den som vill beställa en eller båda våra böcker för att lägga under granen, förlaget tar emot beställningar fram till imorgon 20/12 om leverans ska vara framme innan julafton.

Just nu är vi inne in en ekonomisk kris – perfekt tillfälle att ta tag i ekonomin och skapa ett nytt friare liv när nya möjligheter öppnas!

För en normalslösig medelsvensson så kan vi utlova att tipsen sparar igen priset på boken 100 gånger troligen redan första månaden då vi utlovar ett #bättrelivtillhalvapriset!

Som sagt sista chansen för klappen under hundralappen! Här är länk till böckerna hos vårt lilla fina förlag!

Du vet väl att våra böcker ”Ut ur ekorrhjulet” och ”Lev lokalt” även finns som ljudböcker hos Bookbeat (som båda erbjuder en gratis 30 dagars provperiod för nya kunder) och Storytel (som erbjuder 14 dagars gratis för nya kunder). 

Vi försöker verkligen svara på alla frågor vi får och ställer du frågan på bloggen så kan fler läsa både fråga och svar! Vill du ändå skicka ett privat meddelande, boka en föreläsning, intervju eller liknande så går det bra via detta formulär. Vi finns även på Twitter som @farbrorfri , på Instagram som @enkelboning  och på Facebook även där som Enkelboning där ni också gärna får följa oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s