ekonomisk frihet, enkelhet, Livsstil, Ut ur ekorrhjulet

Lyssningstips – Bortom ekorrhjulet!

För några veckor sedan hade vi förmånen att ha besök hemma i vårt bruna  70-talskök i Leksand. Det var Katarina som tillsammans med sin syster driver podcasten Bortom Ekorrhjulet som hälsade på.

Vi fick en trevlig pratstund på en dryg timme som Katarina spelade in och som nu finns tillgänglig här nedan. Den går ju självklart även att söka upp där du vanligen lyssnar på podcasts. Vi pratade om det mesta gällande ekonomiskt frihet, ekorrhjul och arbetstid  och till och med hur man håller ihop ett äktenskap – allvarliga ämnen men också en massa skratt. Hoppas ni gillar!

Om ni inte lyssnat på de tidigare avsnitten av podden så kan vi inte annat än gratulera! Då har ni alla tidigare 38 avsnitt av podden att lyssna på nu. Där finns massor av insikter och tankar om livet i och utanför ekorrhjulet.

Ha en fin helg! 

 

 

 

12 reaktioner till “Lyssningstips – Bortom ekorrhjulet!”

 1. Kan det bli bättre? Tre favoriter i samma podcast! Tack igen för alla kloka ord och ni verkar hantera pensionsfasen så himla klokt med planering och sånt!

  Gillad av 2 personer

  1. Hej och tack för din kommentar,

   Det var himla roligt att ha Katta här i vårt kök…vi ville helst inte att tiden skulle gå förbi. Vi kommer fram till en del genom att testa och misslyckas vilket är naturligt när man kommer in i en helt ny och outforskad livsstil, kul att du tycker det verkar som att vi dragit en del bra slutsatser.

   Gilla

 2. Hej!
  Skulle gärna införa ett koncept ”kick-off” här hemma också men behöver lite hjälp på traven för att kunna få med min man på tåget. Förslag på områden utöver ekonomi? Vad brukar ni gå igenom? Tacksam för tips!
  Med vänlig hälsning, Jenny

  Gillad av 1 person

  1. Hej och tack för din kommentar,

   Kick-off är ett jättebra koncept, senast var vår kick-off på vissa sätt lite ”misslyckad” men vi skrev om det i detta inlägg där du kan se vilka områden vi har på våra mål (behöver inte vara samma för alla). Sen sitter vi just nu och filar på 2020 målen så det kommer ett inlägg om det inom kort också.

   https://enkelboning.com/2019/11/04/var-misslyckade-kick-off/

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s